Slagelse Café

Slagelse Cafe – Måske verdens hyggeligste sted at sidde og nyde en frisk presset juice, med ingefær i solen. Se hvordan vandet løber ned af det flotte vandfald, på den lille torv midt i Slagelse.

Lige så hyggeligt er det indenfor om vinteren, hvor man hygger/varmer sig med en kop varm chokolade og en hjemmebagt småkage i hånden.

Cheesecake i verdens klasse, og bedst når det er hjembagt som hos sweetcake.

Kvalitets chokolade

sweet-cake chokolade

Vi elsker ægte chokolade, derfor har vi hos Sweet cake valg at bruge ægte belgisk chokolade til vores kager.

Der udover laver vi vores varme chokolade med ægte belgisk chokolade.

Italiensk kvalitets is

sweet-cake-italiensk-is

Sweetcake laver selv sin hjemmelavede is hver dag, så du er sikker på, at isen altid er frisk.

Der tages udgangspunkt i originale italienske gelato opskrifter, der giver den helt silkebløde og cremede type is, bedre kendt som gelato.

Kom forbi din lokale sweetcake isbutik og få en gratis smagsprøve, så vil du forstå hvorfor gelato er den bedste is man kan få!

Læs mere om vores italienske is

Frisk og hjemmelavet Italiansk gelato is til dit arrangement!

Få sweetcakes  Gelato isdisk stillet op når du holder fødselsdag eller lignende. Det bliver en stor succes, det køler rart og samler alle gæster omkring en god smag. Kun fantasien sætter grænser for, hvornår I kan bestille is, brug en sweetcake Gelato isdisk til bl.a.:
• Sommerfest
• Fredagshygge
• Fødselsdag
• Konfirmation

Gelato is er den velkendte bløde italienske is. Sweetcake Gelato sørger for, at den er hjemmelavet og laves på dagen, så den er helt frisk til jeres arrangement. Gelato is er også kendt for den meget lave fedtprocent, så det er i orden at tage en portion ekstra. Sweetcake Gelato sørger for det hele. Isdisken leveres med dine bestilte istyper, der leveres bægre og skeer. Det eneste du skal gøre er at møde op til en helt fantastisk oplevelse.

Sandwich

sweet-cake-sandwich

En sandwich der er bedre, end du havde regnet med

Alle sandwiches laves med salat, tomat og agurk i vores eget italienske ciabatta bolle med massere af fiber.

Når du bestiller en sandwich fra Sweetcake, får du ikke bare en tør bolle med lidt salat og pålæg i, som du sikkert er vant til.
Nej, du får en lækker smagsoplevelse, hvor sandwichen er sammensat af lækre råvarer, hvoraf langt de fleste er blevet lavet helt fra bunden i vores køkken.

Hos Sweetcake laver vi selv vores brød, som er baseret på surdejshævet dej, hvilket giver en saftig og fyldig bolle. Helt uden tilsætnings stoffer. Men det stopper ikke her for mellem brødet finder du lækkert fyld, hjemmelavet dressing og sprøde grøntsager, der får vores sandwich til at fremstå som et eksempel til efterfølgelse.

Guld mokka - En lækker kop kaffe

sweet-cake-kaffe

Kaffe i verdens klasse

Alle vores kaffer og espressi er sammensat af de bedste råbønner og nænsomt ristet for at bevare den gode smag.
Vores kaffe er 100% Arabica blends er og håndplukkede og strictly high-grown.
Hvilken giver en unik aroma til de kaffe glade mennesker.