Udlejning af kagestativer

Laver du selv kagen – så lej et kagestativ fra os

Vi tager blot et depositum fra 1000 kr. som tilbagebetales hvis man overholder reglerne for stativ udlejning (dokumentet som jeg har udarbejdet). Samt et slitage gebyr som ikke tilbagebetales.

Din kage på fad eller Massiv plade?

Alle kager bliver som udgangspunkt lavet på et flot stykke kagepap, som nemt kan placeres på køl, og kan serveres på. Derudover kan du tilkøbe fade i forskellige størrelser, leje et stativ eller på de store kager anbefaler vi at kagerne bliver opbygget på en massiv plade.

Modtagelse og opbevaring

Alle vores kager er placeret på et flot stykke kageplade som nemt kan placeres på køl, og kan serveres på. Dog kan nogle kager være på massive plader, fade eller på kagestativer.

Alle kager er indpakket i plastik, mindre kager er indpakket som en flot gave, som kan gives direkte til en du holder af. Alle vores kager skal opbevares på køl ved modtagelse, så du får den bedste smagsoplevelse samt at kagen holder sin form.

Vær altid forsigtig ved din kage, da nogle kager kan være skrøbelige. Når du modtager eller afhenter din kage, er kagen dit eget ansvar, med hensyn til opbevaring og andet, så spørg os endelig hvis der er ting du er i tvivl om, vi er her for at hjælpe dig så kagen bliver den perfekte smagsoplevelse for dig/ jer.