Muligheder

Prøvesmagning og Konsultation

Vi tilbyder Individuel prøvesmagning og konsultation, i vores butik i Slagelse, hvor jeres ønsker og ideer er i fokus. Du kan bestille din kage hos os på flere måder, via en Konsultation/ prøvesmagning, over mail eller telefon.

Konsultation

Det kan være en fordel ved nogle bestiller at mødes ansigt til ansigt, for at snakke om jeres ønsker og ideer I/ du skal blot kontakte os for at booke et møde – Book et møde nu (link)

Smagsprøvning - Bryllupssmagning

Vi tilbyder smagsprøvning i forbindelse med alle bestillinger, hvis du/i ønsker dette, som udgangspunkt koster dette 250 kr. som betales i cafeen eller over mobilpay. Når betalingen er overført bekræftes mødet. (De 250 kr. tilbagebetales ikke)

Bestil prøvesmagning ved Køb af Bryllupskage – I kan bestille over mail/ mail@sweetcake.dk, Facebook/ sweetcake.dk eller Telefon/ 52 30 53 11

Bryllupssmagning er meget populært i forbindelse af jeres drømme bryllupskage.

Vi har ingen faste datoer hvor vi tilbyder Prøvesmagning, alle prøvesmagninger foregår hvor det kun er jer som er i fokus og ikke andre. Ved prøvesmagningen kan i som udgangspunkt vælge 4 fromager ud fra vores liste, som i kunne tænke jer at smage. Derudover tager vi en snak om jeres ønsker til jeres drømmekage.

Alle kager er unikke og designes præcis efter dine/jeres ønsker fra facon, farve, pynt/ dekoration og smag med mere.

Husk at bestille kagen i så god tid som muligt, der kan også være datoer som er booket op – hvor vi ikke har mulighed for at tage flere kager ind.

Kageopsætning

Ønsker i opsætning og opsætning af kagen med tilhørende dekoration

Køber du kage fra os – så få din kage til at se super flot ud på en af vores flotte kagestativer.

Udlejning af kagestativer

Lej af kagestativer til mange former af kager

√ Laver du selv kagen – så lej et kagestativ fra os

Vi tager blot et depositum fra 1000 kr. som tilbagebetales hvis man overholder reglerne for stativ udlejning.
Samt et slitage gebyr som ikke tilbagebetales…

Lej et kagestativ fra os