Kagehus

cupcake-icon
Unikke kager

De beste indgredienser

Fantastiske og lækker smag

Tilpasset til dit arrangement

cupcake-icon
 

 

Bestil din kage nemt her:

Hvorfor vælge festkager fra os?

Når du holder en fest drejer det sig ofte om at have det sjovt. Du vil naturligvis også gerne overraske dine gæster, eller have at de husker og taler om arrangementet i lang tid fremover. Her er vores festkager perfekte. Vores kreative kager overrasker og bringer smilene frem hos alle som ser dem.

Det ydre er dog ikke alt. Vi fokuserer også på smagen. Smagen i vores festkager er er balanceret, så den ikke er for sød, men blot helt fantastisk. De fleste af vores store festkager er lavet som lagkager, med lækker fyld omkranset af dejlig kagebund.

Vi arbejder ikke efter standarder. Vi tilpasser alt til dine ønsker kombineret med vores kreative idéer. Det betyder at du får en helt unik kage.

Værd at vide om vores festkager

Vi har  meget vi gerne vil fortælle dig om vores kager. Her er de vigtigste punkter:

cupcake-iconAlle vores kager bliver lavet på bestilling og dekoreret med håndlavede dekorationer, som passer perfekt til dit arrangement.
cupcake-iconHver eneste kage bliver fremstillet af de bedste ingredienser og med  opmærksomhed for detaljer, udseende og smag.
cupcake-iconAlt på kagerne kan spises. Dekorationerne er oftest lavet af sukker, og kan derfor spises som slik, hvis man ønsker det.
cupcake-iconVi kan lave din kage nøjagtig som du ønsker det. Vi stræber efter at vores kager gør et stort indtryk ved dit arrangement.

sweetcake - cupcakes

Cupcakes

Vi laver cupcakes i to forskellige størrelser: mini og standard. På vores cupcakes kan der være en creme (icing) og dekorationer efter dit valg. Her er nogle eksempler.

Sweet cake - pop cakes

Popcakes

Cake Pops er en ny og original måde at spise en lækker dessert. De ligner lidt slikkepinde, men det er altså kage! Så hvis du er på udkig efter en sjov og ny måde at spise dessert, så cake pops et godt valg.

Dekorerede festkager

Hos os kan du få lavet en flot festkage, nøjagtig som du ønsker den. Fortæl os blot lidt om din fest, dine idéer eller temaet, så laver vi en festkage, der passer perfekt til din fest eller dit arrangement.

Kort fortalt tilbyder vi:

♥ Håndlavede dekorationer ♥ Egne opskrifter ♥ Unikke kager ♥