Bestilling

Bestilling

Bestilling din kage

Upload billede, hvis der skal laves billede-print på kagen

Hvorfor vælge festkager fra os?

Når du holder en fest drejer det sig ofte om at have det sjovt. Du vil naturligvis også gerne overraske dine gæster, eller have at de husker og taler om arrangementet i lang tid fremover. Her er vores festkager perfekte. Vores kreative kager overrasker og bringer smilene frem hos alle som ser dem.

Det ydre er dog ikke alt. Vi fokuserer også på smagen. Smagen i vores festkager er er balanceret, så den ikke er for sød, men blot helt fantastisk. De fleste af vores store festkager er lavet som lagkager, med lækker fyld omkranset af dejlig kagebund.

Vi arbejder ikke efter standarder. Vi tilpasser alt til dine ønsker kombineret med vores kreative idéer. Det betyder at du får en helt unik kage.

 

Værd at vide om vores festkager

Vi har så meget vi gerne vil fortælle dig om vores kager. Her er de vigtigste punkter:

Alle vores kager bliver lavet på bestilling og dekoreret med håndlavede dekorationer, som passer perfekt til dit arrangement.
Hver eneste kage bliver fremstillet af de bedste ingredienser og med opmærksomhed for detaljer, udseende og smag.
Alt på kagerne kan spises. Dekorationerne er oftest lavet af sukker, og kan derfor spises som slik, hvis man ønsker det.
Vi kan lave din kage nøjagtig som du ønsker det. Vi stræber efter at vores kager gør et stort indtryk ved dit arrangement.

Dekorerede festkager

Hos os kan du få lavet en flot festkage, nøjagtig som du ønsker den. Fortæl os blot lidt om din fest, dine idéer eller temaet, så laver vi en festkage, der passer perfekt til din fest eller dit arrangement.

Kort fortalt tilbyder vi:

♥ Håndlavede dekorationer ♥ Egne opskrifter ♥ Unikke kager ♥